Home / ŽIVOT / OVO JE NAJBOLJI TRIK ZA BRŽI RAST KOSE: Svako može da ga primjeni kod kuće, a uz ova 3 savjeta frizera, IZGLEDAT ĆE KAO NA REKLAMI

OVO JE NAJBOLJI TRIK ZA BRŽI RAST KOSE: Svako može da ga primjeni kod kuće, a uz ova 3 savjeta frizera, IZGLEDAT ĆE KAO NA REKLAMI

Znate li da ne morate da kupujete skupa sredstva za brži rast kose? Frizeri se “kunu” u trik masaže glave, a imaju nekoliko savjeta kako bi bilo ko mogao da je uradi kod kuće.

Podstiče rast kose i cirkulaciju vlasišta, a kosa će djelovati sjajnije i ljepše i zbog činjenice da ćete zapravo temeljnije oprati kosu. Bilo da koristite prste, ili neki od masažera za vlasište, ovo su trikovi profesionalnih frizera koji omoguću najbolju masažu kože glave!

Ne vucite!

Ako samo pravite pokrete naprijed-nazad, vukući jagodice prstiju po koži, kosa će biti zamršena a vlasište nećete dovoljno stimulisati. Najbolje je masirati kožu glave kružnim pokretima.

Ne pritiskajte previše!

Agresivno pritiskanje kože glave, posebno ako imate duže nokte, može da ima kontraefekat. Kosa će opadati ili će vas vlasište peckati. Primijenite blagi pritisak, osjetićete da li vam prija ili ne.

Ne “napadajte” bolne dijelove!

Skoro svako ima dio kože glave kojim nije baš zadovoljan. Da li je tu kosa proređena, da li se baš tu i samo tu perutamo… Ovaj dio zaobiđite, barem za početak. Upaljena koža glave koja ima promjene kao što su perut ili bol ne bi trebalo da bude dodatno stimulisana. Sačekajte da taj problem prođe pa tek onda uključite i taj dio kože. Masaža glave nikada ne bi trebalo da bude bolna, da bi djelovala mora da prija, opušta i daje vam osjećaj osvježenosti.

(MONDO)

About admin

Check Also

OTPUŠITE ODVOD ZA SAMO 3 SEKUNDE: Uz ovaj JEDNOSTAVAN SASTOJAK koji svi imate u kuhinji riješite se zapušenih cijevi (VIDEO)

Ako muku mučite sa odvodom u kuhinji ili kupatilu, te se isti često zapuši ili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *