Home / SHOW / NOVAC neće biti problem za ova 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: NOVČANIK PUN PARA!

NOVAC neće biti problem za ova 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: NOVČANIK PUN PARA!

Počela je Nova 2022. godina, a praznici su vrijeme kada trošimo najviše novca, ali astrolozi tvrde da će neki horoskopski znaci ipak uspjeti da ostanu finansijski stabilni.

Uran u Biku, retrogradna Venera i dolazeći retro Merkur donose nam usporavanje finansijskih planova, tako da treba da budemo oprezni sa ulaganjem. U drugoj sedmici januara, ova četiri znaka neka očekuju novac!

RIBE – Jupiter je nakon 12 godina ušao u vaš znak i počeo da radi na tome da imate više sreće i blagostanja. Iako je ovo period kada imate velike troškove, pod uticajem planeta iz Jarca i Jupitera, možete da očekujete novčani dobitak.

OVAN  – Vi ste dokaz da se svaki trud isplati. Vaš trud je na cijeni, tako da vas očekuje povišica u toku narednih dana. Ovo je period kada na osnovu dokazivanja na poslu možete da dobijete unaprijeđenje ili bolje plaćenu poziciju.

STRIJELAC – Vi ste trenutno odličan bankar jer ste uštedili dovoljno novca da imate i za praznike. Za vas nema zime i para vam neće faliti.

JARAC – Iako ste uvijek u panici da ne ostanete bez novca, januar će vas nagraditi. Bićete finansijski zadovoljni. Uvijek ste oprezni sa novcem, ali u predstojećem mjesecu ne treba toliko da brinete o finansijama.

About admin

Check Also

OPERETE ZUBE, ALI I DALJE SMRDI IZ USTA? EVO ŠTA JE U PITANJU: Otkrivamo vam trik kako da to riješite

Mnogi i pored toga što imaju zdrave zube i što vrše redovnu higijenu usta, ipak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *